dimecres, 3 de juny del 2009

ANIVERSARI DENIS

Hola a tots i totes. Conegueu al músic més artista de la foto? Com que no? Segurs?

Si si, és Denis, el nostre trompetista, fliscorn, trompa, saxo, percussió... vamos un xollo que no podem deixar perdre.
Bo, després de la presentació del nostre cumplenayero, dir primer que res, PERDÓ Denis per no felicitar-te el dia del teu aniversari, que va ser el dia 1 de juny, el dilluns passat, però últimament vaig un poc lià i no done coll a tot.
Així, que com diuen en el meu poble... “más vale tarde que nunca” des d’ací et Felicitem i esperem que passares un molt bon dia rodejat de la gent que t’estima.

Ara el divendres a celebrar-ho després de l’assaig i diumenge dinaret en casa la família Peiró??

MOLTES FELICITATS DENIS!!!!
Fins prompte.

7 comentaris:

Unió Musical de Sueca ha dit...

MOLTES FELICITATS DENIS!!!
Encara que en un poc de retard...
Espere que passares un bon dia.
Fins demà. Besets

Unknown ha dit...

yeee ASPONXA jajajajajajaja,,
FELICITAATS!¡!¡ jo taure felicitat 7 o 8 voltes ja..xo dona = xD
weno qe sapiiges,,q eres un tio de puta maare..encara qe sempre estigam pegaantmos en cariño,, qe no vullk que canvies i qe en tu es imposible aburrirse,, jeje
weno,, qe asies per lo del dis pasat,, tew agraire,, a tu al pusa a iris i a peironet,, i als demes qe estaven x ai jejeje,, ixoos viatgjets agarrats imitant a la parella..o els viatjets un agarrant a latre per problemes dequilibri..xD jeje,, weno aspere qe sigen molts mes anys aixina o millor,, i com diuen alguns...felicitats. ASPONXA VILLAGRASA DENIS,, jaja,,
aw kkaw a atoots!¡!

Peiró I ha dit...

¡¡ FELICITATS DENIS !!
Je "Denisot", que dirte, son tantes les coses...... tu ja les saps.
Com diu Viadel, eres un tio de "PUTA MARE", mai te he vist anfadat i aixo que te conec molt de temps, si estás un poc serios, te pegue dos aspentes o calbots, i enseguida ten el sonriure en la cara. Com diu la cansó: "No cambies".
Ana encara que la felicitasió siga en retrás, tranquila, que en la "saó" que te el tio Denis, segur que ha arribat a temps.
Res mes "Asponxeta", dirte que saps que te vuic com un fill, i que en ma casa i a on siga sempre tindre un lloc per a tu.
Moltes felicitats. DENIS.

Denis ha dit...

grasies musics de la societat jajajajaajjaj
al divendres podre asistir pero un ratet ja q a les 12 tinc q estar en el mareny pero sona iwal.
dj si q podre estar ja parlarem tu i jo aaajaajajaj.
bueno aw fins la vespra en el musical

alejandra ha dit...

asponxxx!!!!!
jo el volia felicitar en dilluns pero tenia un problemaa que et vaig escriure el sms i no tenia el teu numeroo....aixo com pot serrr pues era aixinaa...
ja el feliciti laltre dia pero hui un oc mes retrasa com tot o an fet jo el felicitareee

eres el tio mes festero de la bandaa i gracioss i sempre estaras en mosatros o aixo espereeee
FELISITATS ASPONX!!!
1 bss fins demaaa

Òscar ha dit...

Un artiste va nàixer ja fa uns anyets (que no 15 bandoler, jo es que com el veig jovenet....jejeje), es va fer fadrí, i va dir...pues a mi lo de la trompeta, com que magrada. Al musical s'apuntà i ara, tenim en la banda un gran trompetiste però sobre tot, una excepcional persona. Gran de cor i sobre tot en una simpatia natural que fa que siga especial.Les vetllades després de l'assais són més divertides quan la teua imaginació comença a ingeniar frasses que a tots ens fan riure. No canives eixa naturalitat que portes dins, dons ja veus que la gent t'estima per com eres. Moltes felicitats del teu "mestre" que em dius tu i per qualsevol cosa que pugues necesitar ja saps que tens un grup de gent i a mi pel que faça falta.

Felicitats campió.

Cristina ha dit...

A S P O N!!!!!!



F




E



L



I



C


I





T





A






T






S





!!