dilluns, 30 de novembre del 2009

CONCERT SANTA CECILIA

UN CONCERT DE LUXE, IMPRESIONANT, ESPECTACULAR, MERAVELLÓS, son alguns dels qualificatius que se van poder escoltar al cine ahir diumenge després d'un concert on participaren totes les seccions de la societat. Des de les guitarres fins a la banda gran, pasant per el cor, la orquestra i la banda jove.
La veritat és que va ser un concert amb un programa molt variat on poguerem disfrutar tots, des del public més menut al més major, com des dels musics que estaven escoltant fins als musics que estaven tocant o cantant dalt de l'escenari.
Va ser un concert fruit de moltes hores d'assaig, de moments tensos i d'altres també molt divertits que tenim als assajos de totes les seccions de la societat.
Així que des d'ací la nostra ENHORABONA a tots els musics, junta, socis i altres que han fet que el concert d'ahir fora un dels millors que hem fet ultimament.
Des d'ací volem agraïr també a aquells musics que feren possible l'adeqüació de l'escenari per al concert.
Ja per finalitzar dir-vos que a la galeria de fotos ja disposseu d'unes quantes, però que tot aquell que tinga fotos tant del concert com de la missa que ens les pase per poder ampliar la nostra galeria fotogràfica.

1 comentari:

Unió Musical de Sueca ha dit...

Mª Sales ha dit :

.- Ja feia temps que no escrivia però hui l'ocasió ho mereix, volia felicitar a tots el músics, directors i a tots el que han fet possible que este concert es poguera dur endavant, pel seu treball i constancia, enhorabona a tots.-

M ª Sales (saxo)