dilluns, 21 de desembre del 2009

CONCERT DE NADAL

Ahir diumenge 20 de desembre va tindre lloc a les 12h al Centre M. Bernat i Baldoví el tradicional concert de Nadal de la societat Unió Musical de Sueca.

El concert va estar estructurat en dues parts, a la primera part va particiapar el cor de la societat interpretant algunes nadales tant conegudes com Adeste fideles, fum fum o Santa nit baix la direcció del seu mestre En Vicent Soler.

A continuació la banda va interpretar la segona part del programa en la que interpretaren alguns fragments d' Els pastors de Belén, obra del llibret del Suecà D. José Bernat i Baldoví, transcrita per a Banda per el nostre músic, company i abans director de les dues bandes En Ricardo Ortega.

Seguidament la banda va interpretar algunes nadales també molt conegudes com Blanca Navidad i Rudolf el reno d'entre altres. Però el més espectacular va ser que tinguerem la presència del Pare Noél en el concert, el qual va obsequiar als assistents amb un detal recordatori del concert i dessitjant-los un Bon Nadal a tots per part de la Societat.

Abans de finalitzar el concert el nostre director En Òscar va realitzar un sorteig entre els músics asistents al concert d'un pernil i un lot de productes ibèrics, el músic agraciat en el sorteig va ser Carles Viel, un trompeta jovenet de la nostra societat. Des d'ací la enhorabona a Carles i esperem que ho disfrute aquests Nadals.

Una vegada finalitzat el programa, els musics i director ens sorprengueren amb un gorro de pare Noél i seguidament interpretaren la Marxa Radetzky on el public va participar molt entusiasmat fent aplaudiments al compàs del nostre mestre En Òscar Biendicho.

I ja per finalitzar els musics interpretaren d'una forma especial la nadala Jingle Bells

Des d'ací volem felicitar a tots els musics, socis, junta i altres que tinguen un BON NADAL i recordar-los que el dia 3 de gener del 2.010 tenim concert d'any nou.

Esperem que ho pasareu be en el concert d'ahir i que tinguen molt d'amor, alegria i felicitat aquests Nadals.

7 comentaris:

Denis ha dit...

bueno anem a vore si li fiquem un poc d'atencio al bloc xq aso esta super mort no sapliqueu i no teniu interes en conversar a traves del bloc poques vergoñes (aleee vinga a falta ortografica jajajaja no pasa res asi val tot)(o aixo espere e blogmoster)
primer que res dir:



TONGOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
jajajaja era lo que tocava dir per el pernil ixe que maremeua estaria............................................................................... pufff sin palabras mesta entrant fam i tot i aixo que fa nores que he berenat a xoli?
per atra banda el concert molt be moseu pasarem molt be antes durant i despres del concert.
lo de antes i despres eu dic per ixes almes caritatives que salsen mati i despres del concert no els importa quedarse mijoreta a ajudar a desmontar el decorat que si no fora pels que anarem a les 9 del mati a montaro no havera sigut posible i com no els que el dia antes estaguerem en el musical fent estreletes i el titul de bon nadal i els que durant tota la semana han estat buscant innovacions per a ixe concert.
a tots ixos estic molt content.

i ara despres deste discurset tipo Valdovi aon ma faltat dir que l'auditora esta enprojecte de construcsio(aixo vol dir que ja tenen el paper i el llapis pa fer els planos xq sinos no moseu expliquem tans anys diguento i encara no esta fet)em despedisc desitjanvons bon nadal i no menjeu molt que sinos no vos cabra el trage no nochevieja jajajaj
vinga adeu i comenteu

Cristina ha dit...

lo del papa noel crec qe va estra prou be perqe la gent no seu espervaaa..
pero a lany qe ve mées i millorrrrrrrrrrr!

Cristina ha dit...

pero deniaaa no feia faltaa qe amollares tanta parrafaaaaa..m qe mas cansaaat la vistaaaa, xiqeeet!

Cristina ha dit...

i Valdobí en "v" DENIIIIIIIIIIIIIIIIIS??

Denis ha dit...

cristina tu sas lo q mola anar llegint i anar fent faltes i veguentles aixo es lo mes te rius un rato i si feia falta si
un moment q estic inspirat ara tampoc era el meu proposit cansarte la vista eee eu senc jajaajaj
a i denis acaba en s no en a
pa que digues de mi si valdovi en v posi en el meu diccionari si

alejandra ha dit...

weweweweweweweweweee
cuantaaa cosaaaaa en llegir les cuatre lines de denis ne tingut prou supose que posara el de sempre cuant venen aquestes fetjess
jo tambe meu pasii super super beee
i tambe gracies als qui estigeren el mostros el dia de antes preparanto tot i le que ho montareenn
i jo crec que ixe pernileett mos el podriem partirrr perque feren mal TONGOOOOOOOOO!!!!!!!!!
buenooo que no vuic fer com deniiss jejejejej
bones festes i bons nadals que tingau molta salut i sobre tot molt d'amorr
aaaeeeeeeeeeuuuuuuuuu

Unió Musical de Sueca ha dit...

Nosaltres, els blocmàsters també volem donar les GRÀCIES a totes aquelles persones que fèren tot el decorat per al concert, des de les idees fins al resultat final el qual va ser molt bó. Des d'ací gracies a ells que estagueren abans i després del concert per tal de montar i desmontar tot el decorat de forma desinteressada.

A més dessitjar-vos un Bon Nadal!! i dir-vos que encara que no ens ha tocat la grossa almenys tenim salut que és el més important per tirar endavant.