divendres, 12 de març del 2010

CONCERT DE LA JOVE ORQUESTRA DE LA SUM

Estimats amics i amigues de la societat i lectors del nostre bloc.
Avuí parlem de la jove orquestra de la nostra societat, que any rere any també serà l'encarregada de concloure el pregó de Setmana Santa de Sueca.
El concert serà el pròxim diumenge 21 de març per el matí al saló d'actes del col·legi de Maria Auxiliadora a Sueca
Esperem que després de la resaca fallera pase com tots els anys que no cabem tant a l'escenari els músics com baix els espectadors.
Esperem la vostra participació.
Nota per als músics de l'orquestra: El proper dissabte dia 20 de març hi haurà assaig general a les 16 hores al casino de l'ateneu. Vos esperem a tots.

3 comentaris:

maria angeles ha dit...

a vore si ara ja puc entrar....vos envie un missatge per email ,..pero crec que ara si que podre fero jo.

Lupe ha dit...

Hola Ana i Christian i demés amics de la Banda. Vos escric per a dir-vos que encara que he parat d'anar a la Banda per assumptes personals, no m'oblide de vosaltres i que continue mirant el Bloc. No es penseu que s'heu lliurat de mi eh!! que jo sempre seré de la Banda.
Vull dir-vos que sou una gent genial i que per a mi la Banda encara que no estiga anant sempre serà com ma casa. I el temps que he estat anant m'he sentit molt volguda per tots i ha segut una experiència inoblidable estos anys en tots vosaltres. Vorem com es desenvolupa la vida i si algun dia tinc més temps per a tornar a la banda alguna temporadeta.
Vull dir-vos que estic en els preparatius del meu disc que cada vegada està més a prop d'eixir a la venda i que quan el tinga vos avisaré a vore si vos faig un concert en exclussiva per a vosaltres.

Un abraç!!!
Lupe

Unió Musical de Sueca ha dit...

Maria Angeles ha dit...
El concert de l orquestra ,va quedar de categoria especial, felicitar a Rafa el seu director per la gran llavor que esta fent ,sobretot amb els mes menuts. els grans toquen molt be, jo vaig disfrutar sobretot amb les dos ultimes peces "Piratas del Caribe i la danza húngara " quina meravella.
Felicitats pera tots els components de la Jove Orquestra de la Unió Musical. besets.