dilluns, 30 de novembre del 2009

NOVETATS DE SANTA CECILIA 2009

Hola a tots i totes, com haureu pogut vore, aquest any la societat ha realitzat algunes novetats en la festivitat de Santa Cecília. Les novetats son les següents:
1. Dur a Santa Cecilia en anda
2. Adeqüar l'escenari per al concert amb un cartell amb el nostre escut i uns "altillos" per a la percussió i per a part del metall.
3. Vetlada al Solet

Està clar que la vetlada al Solet no és massa novetat, perquè molts anys els musics fem un sopar i anem després alguna discoteca o pub del poble, però la novetat d'enguany és que la festa al Solet serà privada, sols per als musics, socis de la societat.
La data de la vetlada és el proper divendres dia 4 de desembre així que ja sabeu no dubteu en apuntar-se enviant un correu al bloc o deixant un comentari dient si aneu a participar en la vetlada o no.
Esperem que participeu tots i a poc a poc anirem informant-vos dels horaris, sopar, lloc i el que faça falta. Per a més informació envieu un mail a umsueca@gmail.com
Vos esperem a tots!!!

2 comentaris:

Unió Musical de Sueca ha dit...

Esperem cada any afegir alguna novetat més.I des d'ací donar les Gràcies als musics que fan possible les novetats!!!

Denis ha dit...

ai ai novetats anuals jajajaaj be dir q ernesto i jo estem tokant ui dilluns i dema dimarts als musics per a preguntat si venen o no.aixina q si hi ha algu q no li hem tokat(tokem a tots, si no tokem es xq no estara en la llista q mos han facilitat o xq esta i no hi ha numero de telefono) o li hem tokat i no lagarrat q toke a pepa dema i que liu diga xq hi ha de temps fins dema dimarts