diumenge, 23 de maig del 2010

LA CORAL DE LA UNIÓ MUSICAL, DE SUECA, EN MONACHIL (GRANADA), 2 I 3 DE MAIG

El passat dia 2 de maig, la coral de la unió musical de Sueca, es va desplaçar a Granada, concretament a Monachil, per a celebrar un concert junt a la banda de la Asociació círculo musical San José, del mencionat poble.
El concert va tindre lloc al auditori, Príncipe Felipe a les 21h.

- En primer lloc Mª angeles matoses, va dirigir unes paraules d'agraiment al públic i autoritats al mateix temps que es posava al corrent del nostre currículum.
- Tot seguit actuà la coral, que dirigida per D.Vicent Soler i Marí, interpretà varies peces com:
maitia, mareta mareta, fent de solista la nostra companya Enri, La paloma, himno de la alegria, habanera salada, la barraca, chiquitita, solamente una vez, balaio, akatombo, falakamboba, reina del placer i salve rociera, combinant música popular valenciana, habaneres, música basca, africana, brasilenya i com no, fins i tot de Beethoven.

S'ha de destacar, sobretot, el gran treball realitzat pel nostre director, Vicent Soler, gran profesional, que assaig rere assaig, ha anat desenvolupant amb molt esforç, i dedicació per a que eixira espectacular., i com no, va ser recompensat per una gran
ovació per part del públic assistent.

- Després actuà la banda de música,dirigida per Vicente Delgado, que ens va oferir:
la concha flamenca, la isla, monachil (pasodoble) i Fiddler on the roof, un arreglo de la banda sonora de el violinista sobre el tejado., obres molt boniques i ben tocades, on també reveren molts aplausos.

- Per finalitzar, la coral interpretà Nabucco, de verdi i València de padilla, junt a la banda de música, revent gran quantitat d'aplausos per part del públic que quedà molt satisfet.

Com agraiment, ens férem un detall, que arreplegà el nostre president, Jesús Soldado i un piscolabis per a tots.

.- Però a part del concert, també poguerem gaudir de la ciutat de Granada, visitan l'alhambra, Catedral, etc, i sobre tot passetjar pels carrers del casc antic.

Un viatge inoblidable, divertit , en el qual, ho passàrem molt bé i ante tot, amb molta unió.


Mª Sales Matoses Falcó
- membre de la coral -

1 comentari:

maria angeles ha dit...

enhorabona a mari sales ,perque ja s´estrenat com reportera grafica i periodista.el escrit esta molt be. que bon viatge tinguerem a Granada, mos riguerem moltisim.vos enviare les fotos que tinc ,pera penjarles.