dijous, 27 de setembre de 2012

Inscripció actes S. Cecilia

Despres de la reunió celebrada en el dia de ahir en la seu de la societat per la comissió de festes,se va acordar de comensar a inscriure a tot aquell que vullga participar en els actes de santa Cecilia.Els actes els cuals es podeu apuntar son els seguents:
-Campionats de Parxis,dominó i truc: per a apuntar-vos a estos campionats es tindreu que dirigir a Jordi(Tuba) i a Juanjo(Trompeta),les inscripcions seran per parelles i hi haurá que pagar 2 eur. per parella per a inscribirse.
-Campionat de dolços: será un campionat de dolços casolans,osiga fets en casa,tot el que vullga participar te que dirigirse a Juanma(Trompeta) per apuntar-se,la inscripció es gratuita.
-Matinal esportiva: per a participar en este matinal esportiu tindreu que dirigir-se a Adrià(Trompa),els esports que es practicaran seran: Futbol,Futbet,Frontenis i Basquet,podeu apuntar-vos als esports que vullgueu.
-Concurs de Paelles: Es l'acte estrela de les festes,per apuntar-vos tindreu que dirigir-vos al Pera(Fiscorno),la inscripció sera de 20 eur.amb menjar inclós,i tindran que ser colles de 8 components com a mínim.

Eston son els actes els cuals demanem inscripció,hi han mes actes els cuals informarem mes avant que son de participació lliure.De part de la comissió de festes demanem la máxima participació de part de músics,tant de la banda simfònica,banda jove,orquestra i del cor de la unió musical per a que les festes es celebren com deu mana amb una bona participació.Cap comentari: