dijous, 18 d’octubre de 2012

FESTES S. CECILIA 2012Aci teniu els actes ja actualisats de les Festes de Santa Cecilia 2012:

-Diumenge 28 d'Octubre

*A les 10 h. esmorsar d'Aixelleta en el musical.
*A les 11 h. repartida de llibrets per el centre de Sueca per els músics de la Unió

-Divendres 2 de Novembre

*A les 22 h. sopar d'Aixelleta en el multiussos  i després I concurs de Dolços Festes de Santa Cecilia 2012 amb premis per als guanyadors.(2 EUR D'INSCRIPCIÓ)

-Dissabte 3 de Novembre

*A les 10 h. esmorsar d'Aixelleta en el musical i despres I campionat de Truc,Parxis i Dominó festes de Santa Cecilia 2012 amb premis per als guanyadors.(PREU D'INSCRIPCIONS 1 EUR PER JUGADOR PER AL PARXIS,DOMINÓ I TRUC,Dominó i truc per parelles i parxis individual)

-Divendres 9 de Novembre

*A les 22 h. festa de la Unió en el restaurant l'Heretat de Sueca,amb sopar i discomovil(PREU DEL SOPAR 10 EUR.)

-Diumenge 11 de Novembre:

*Actuació del quintet de vent de La Unió Musical en l'Asilo d'Ancians de Sueca


-Dissabte 17 de Novembre

*A les 9:00 h. del matí II jocs esportius Festes de Santa Cecilia 2012 a l'estadi Municipal Antoni Puchades amb partits de futbol,basket,frontenis i handbol.(inscripcions al mateix poliesportiu)


*Les inscripcion dels actes se tenen que fer efectives abans del 26 d'octubre en els assajos,en mes música o en secretaria en el musical.Recordar que a estes festes poden participar totes les seccions de La Unió ja siga Banda Simfònica,Banda Jove,Orquesta i Cor,familiars i amics dels musics i dels cantants sense dixar fora a ningú,esperem passar unes festes amb amistat i que ens ho passem d'alló mes be.                                                  LA COMISSIÓ DE FESTES 2012Cap comentari: