dissabte, 24 de gener del 2009

CAMPIONAT DE TRUC APLAÇAT

Per motius de salut d’alguns dels participants del campionat de truc, i per qüestions personals d’altres, queda aplaçat dit campionat per començar este divendres, el dia 30 de gener.
Això vol dir que encara se pot apuntar més gent, fins el mateix dia.

Dir-vos a tots els que aneu a participar que el divendres passat dia 23, ja feren una prèvia alguns dels participants i va estar molt renyida la cosa, aixina que el campionat serà molt més interessant, o almenys això pensem...

Esperem que els participants se milloren i que no hi hagen més excuses la setmana vinent per poder començar en el soparet d’aixaleta, o comprat, o com vulgueu i seguidament inaugurar el campionat.

Vos esperem a tots i a tot. Els dimarts al parcial de fusta, els dijous al de metall i sobretot els divendres a l’assaig general.

3 comentaris:

Ana ha dit...

Animeu-se a participar que encara que no sapigueu jugar al truc (com jo, que encara estic aprenent, jeje) també podem dur cartes i jugar a una altra cosa, o bé un parxís, un dòmino, un party... tot el que vulgueu o tingueu per casa, per a fer banda els divendres després de l’assaig.

Besets per a tots.

Unknown ha dit...

Uolaap,, una voolta se estiga elimiinat..se poot dur la guitarra?¿ xD jajaja,,ai si qe aarmarieem la festa del tot..latre dia en el parcial de metal..una guitarra un bombardi una bateria i uns bongos..armaren la festa avanç de l'assaig,, i sinò qe li digen a jordi jaja,, he viisto una llum...xD jaja
aw kkaw
Ivii

Unió Musical de Sueca ha dit...

Ivan, tu pots dur el que vulgues, igual que els demés.
A més no fa falta que estigues eliminat per a dur la guitarra i cantar i tocar un rato.
Això fa més festeta encara, aixina que aneu animant-se i cantarem i ballarem també, jeje.
La qüestió és fer banda el millor posible.