dimarts, 6 de gener del 2009

EIXIDA A VALDELINARES


Primer que res felicitar a tots, musics, directors, socis, junta de dames, junta, etc. pel nou any que hem començat. Esperant que siga igual o millor que el que ha acabat.

El passat dia 4 de gener, alguns musics de la banda gran com de la jove, junt a les seues famílies, amics i junt al nostre director, visitarem Valdelinares, un poble de la província de Terol on gaudirem d’un dia molt bonic. Feia solet, la neu estava prou be per a esquiar els que volien i no feia tan de fred com ens imaginàvem.
Eren les 7.30 del matí aproximadament quan eixirem de Sueca en autobús de Granero per tal de començar el viatge a Valdelinares. Férem una paradeta aproximadament a les 9.30 per tal d’esmorzar un entrepà que havíem preparat el dia anterior de tonyina amb olives, com antigament es feia per a les excursions. Continuarem el viatge i arribarem al poble on pararem per tal de poder alquilar els esquis, trineus, tables de snow... es a dir, tot el que volguera cadascú. Seguidament pujarem a les pistes on ja ens desperdigarem. Uns a les pistes a esquiar, altres a fer snowboard, altres a tirar-se amb els trineus per allí a fer carreres. Cadascú va fer el que millor se li donava, o almenys ho intentava. Sobre les 14:30 hores aproximadament, dinarem un altre entrepà de pernil i formatge amb oli que també havíem preparat per al viatge, i en acabar de dinar, altra vegada a esquiar, per tal d’aprofitar el rato que ens quedava. A les 18 hores tornarem els esquis a la tenda del poble i tornarem camí de Sueca, on arribarem sobre les 20 hores.

Va ser un dia molt divertit, on cadascú estava fent l’esport que volia, i després en l’autobús ho comentàvem, els bacs que havíem caigut, els trons que ens havíem pegat, a qui havíem atropellat, que no sabíem frenar i.... vamos que disfrutarem tots, des del més menut al més major que anàrem.
Una eixida per a repetir, però a la pròxima dos autobusos plens.

Així que gràcies a la persona que ho va organitzar, a les persones que feren els entrepans per a tots i sobretot, gràcies per el dia que compartirem tots junts sense haver ningun disgust.

Ací vos deixem algunes imatges.
En breu tindreu la resta de imatges a la galeria.





7 comentaris:

alejandra ha dit...

olaaaa a totss!!!!
tot el que a posat ana es veritat tot!!!!
tambe esta excurcio esta per a repetirr.Avore si es veritat i la tornem a fer....
i sino aneu pensat altres coses i ens n'anem a altre lloc!!!!
meu pasi molt be la varitat desde ka 1 ora k vaixarem ja del autbus ja agafi els eskis i a eskiar....atropellant a molta gent sobretot weles i al nostre pobre directorr
pero al fi i al cap tots bee
jejeje
abore cuatn fiqueu les altres fotos k ja tinc ganes de veureles....
1 bess per a tots i gracies a ki ho organitzaa....

Ana ha dit...

La veritat es que ho passarem d’allò més bé. Va estar molt divertit vore els bacs de la gent i els nostres, sobretot al principi, quan no sabíem frenar... però a poc a poc anàvem millorant.
I dels entrepans, que dir? Estaven roïns? Algú te alguna queixa? perquè va ser molt divertit el dia abans en el musical, preparant els entrepans en cadena... Això si que era fer banda!!!
I a vore que proposeu per a la pròxima eixida...
1 besset. Ana

Mª Sales ha dit...

.-És de veres, passarem un dia espectacular, ple d'emocions, i baquetaes inesperades, sobretot gaudirem de les carreres de trineus, i la companyia no podia ser millor.
.-Esmorzar i dinar, super bo.
.-Esperem tornar a repetir-ho prompte.

Juanjo i Mª Sales.-

Unió Musical de Sueca ha dit...

Paciència, les fotos tardaran un poc, però estaran...
Sobretot si la gent que te fotos les envia a la següent adreça: umsueca@gmail.com
Gràcies.

Òscar ha dit...

Eiiiiii campions!!! va estar bé l'excursió, ah?? mira que ens divertirem tots, per a repetir.
A vore que se vos ocurreix ara per fer...una excursió en barca pel riu, una de senderisme, o lo que dia Ernesto...una nit del pijama en una casa rural, tota la nit de festa. Mira que sou valents, jajaja.
A mi em va passar un torbellino per damunt a la pista d'esquí, mare meua quina velocitat de baixada, jejeje.
La veritat és que veure a la gent divertir-se tant em fa estar molt content. Tranquils que ho repetirem.
Gràcies a tots, pares, músics, acompanyants...
I el divendres al tall que el 22 de febrer tenim concert. I enguany al certàmen eh?? aon???sorpresaaaa.
Una abraçadeta per a tots i bon any.
Adeuuuuuuuuu...........

Ah? se m'oblidava; Anna i Cristian ho esteu fent formidable. Gràcies per aquest blog que va cresquent a poc a poc. Ànim i endavant.

Lupe ha dit...

Xe mira que sou una gent GENIAL....

Abans de tot feliç any nou a tots i seguidament dir que sou tots meravellosos. I que ha segut per a mi una sort arribar a la Banda i conéixervos a tots. Perque poc a poc puc dir, que tinc un altre grup d'amics. I si fem excursions i convivències com la del diumenge passat, cada vegada serem més amics.

Moltes gràcies a tots per ser tan simpàtics i a Oscar, per ser l'ànima que està donant vida a totes estes iniciatives que ens uneixen més.

Per a la pròxima propose una eixida a la montanya. Pero de poqueta dificultat per a que puguen anar xiquets i els que no estem tan forts.

Ala BESETS.

Valencianiste ha dit...

joel.
ola a toots la veritat esq lescursio va estar impresionant no disfrutarem tant desde fea temps va ser tot una pasa u tornaria a repetiir de nou jajaj espere q la proxima escursio siga pronte isiga la del pijama jejeje i abore cuant tenim les fotoos q tinc unes ganees ya ^^ bueno un saludo a toots