dilluns, 4 de maig del 2009

Concert Dia de la Mare a càrrec de la Banda Jove

Ahir dia 3 de maig va ser el dia de la Mare i com mana la tradició, la Unió Musical va realitzar el concert en honor a totes les mares.
El concert va estar al càrrec de la banda jove de la societat, la qual a poc a poc va cresquent i millorant en tot el que se pot, baix la batuta del nostre mestre En Òscar Biendicho Giménez.

El concert va començar a les 12 del migdia a l’Ateneu Sueco del Socorro i va estar format per dos parts. A la primera part interpretaren el pasdoble Islas Canarias, en el que destacaren com a solistes a la trompeta Juanjo Rubio i Marcial Roselló i en el saxo alt Alejandra Orquín (una de les cumpleanyeres) i Celia Santos, continuaren amb Pocahontas, on tornà a destacar la nostra saxofonista i a més cumpleanyera Alejandra, a continuació interpretaren Disney Favorites i ja per finalitzar la primera part interpretaren Baghira on va destacar el nostre saxofonista solista Toni Vàzquez. En la segona part, interpretaren Cumpleaños Feliz per tal de felicitar a les cumpleanyeres i continuaren en el programa, interpretant El carnaval de Venecia on va estar Gemma Soler com a flauta solista, continuaren amb Aladín i ja per finalitzar el concert Loca academia de policia.

La banda jove va obsequiar als assistents amb el bis de Pocahontas, a petició dels musics, per les fortes ovacions i aplaudiments que reberen.

Va ser un matí de celebracions, totes molt emocionants. Obsequiarem a totes les mares i dones que acudiren a escoltar el concert amb una planteta. A més, a dos músics de la banda que complien anys eixe dia també les obsequiaren amb una tortà dedicada per a cada una, que va ser regalada mentre la banda jove, baix la batuta del seu mestre Òscar Biendicho, interpretaven les notes del “Cumpleaños Feliz”.

Moltes felicitats a les cumpleanyeres Alejandra i Ana i també moltes Felicitats a totes les Mares. I com no, la enhorabona al director per la llavor tan gran que està fent i que a poc a poc va eixint el fruit esperat.

A la Galeria de Fotos teniu algunes fotos del concert, agrairíem que tot aquell que tinga fotos ens les fera arribar al correu electrònic umsueca@gmail.com per tal de poder ampliar els nostres records.
Gràcies.