dimecres, 13 de maig del 2009

TROBADA D'ESCOLES DE MUSICA A FORTALENY

Hola a tots i totes, com ja sabeu, el diumenge passat dia 10 de maig va tindre lloc a Fortaleny la IV trobada d'escoles de música de la Ribera.
La banda jove de la societat va participar en tercer lloc interpretant el pasdoble Islas Canarias i les bandes sonores de Pocahontas i Aladín baix la batuta del nostre mestre Òscar Biendicho.

A continuació també pujaren a interpretar les obres que duien preparades les altres escoles de la Ribera com Fortaleny, Corbera, Almussafes, Riola, Albalat i moltes més.

En finalitzar les audicions de tots els participants tots el musics interpretaren el pasdoble Paquito el Xocolatero com a acte conclusiu i de germanor.
En acabar férem una gran cua per arreplegar el plat de paella que ens convidaren a dinar i ja després cadascú se comprava el gelat o el cafenet que volies.
Encara que alguns tingueren sort i els convidaren al cafè i altres el gelat el tingueren gratis. Se veu que hi ha gent que té molta sort.
Ja després del dinar i del cafenet, sobre les 5 de la vesprada tornarem a Sueca.
Va ser una jornada molt divertida de germanor entre els musics de la ribera.
Esperem que tots ho passareu tan be com nosaltres.

4 comentaris:

Unió Musical de Sueca ha dit...

Senyor ministre de consum, que quede clar que no te menjares el segon plat de paella per que no volgueres, que el tiket el tenies. I també que quede clar que jo me vaig prendre el cafenet i ja està, mel vaig prendre molt agust, no a disgust, que no el vaig tirar, que estava bo.

Unió Musical de Sueca ha dit...

També dir que la trobada va quedar molt be, l’actuació va estar be, encara que l’entaulat i les cadires es movien més que els gots de la taula de després de dinar.
Ivanet, jo no te culpe a tu, simplement és una pregunta perquè sé que tu estaves pegant colpets a la taula en companyia de Carles i estaves mirant els gots a vore com pujava el líquid que hi havia dins. Que conste en acta que jo no te declare culpable. Te declare innocent.
Caram que final de jutge acabe de ficar, no... sentència i tot.

Denis ha dit...

mira unio musical de sueca vaig a dixar el tema del tiquet tankat perq si me pose a parlar rebente sempre lo mateix aixina q eu dixe tancat i a intentar olvidaro xq no saps ni x on agarraro.MUYYYY FUUUERRRRRTTTTEEE!!!!!!!
SSSSSSSSIIIIIIINNNNN SSSSEEENSSSSUUURRRRRAAAAAAAAAA!!!!!

Unió Musical de Sueca ha dit...

D'acord senyor ministre, tema tancat, tant del cafenet com de la paella i el tiquet.