dijous, 11 de març del 2010

NOU CD AMB LA PARTICIPACIÓ DE LA NOSTRA BANDA, MUSICS I EL COR


El pasat dia 14 de febrer i coincidint amb la troballa de la verge de sales, fou tret i presentat un nòu disc (en concret el VII) de la col.lecció de cd's nomenada "PATRIMONI MUSICAL LITÚRGIC VALENCIÀ". Aquest disc fa referència a les tradicións musicals i efemèrides religioses a Sueca.

La presentació del disc va ser a la Biblioteca suecana amb la participació del director del projecte, el Prof.En Vicent Ros, el concejal de cultura Josep Navarro i l'alcalde del nostre poble Joan Baldoví entre d'altres.

En acabar a l'església de la Mare de Déu de Sales es va fer la missa de la festa de la troballa amb música interpretada al cd. Allí participà el cor i alguns musics de la nostra societat. Abans de la celebració al Prof.En. Vicent Ros, se li otorgà la medalla de la Mare de Déu de Sales per tot el treball i esforç realitzat per al poble de Sueca (enhorabona professor). Aquesta missa fòu tot un èxit tant a la part musical com a l'asistència de públic ja que no cabia ni una ànima a l'església. Enhorabona també a tots els integrants de la coral en especial a Enriqueta que fou la solista del cor i als musics participants.

Tornant al cd, podreu trobar òbres de J.M.Ubeda, J.Silvestre Tortajada, J.M.Bernabeu,Justo Bellber, P.Amado de Cristo, Rafael Mª Martín, F.Granell, Josep Casaus, Hilarion Eslava, P.Guzman, M.Asins Arbó, Josep Serrano i daltes populars del nostre poble.

La nostra banda participà amb el pas-doble de Josep Serrano "Sueca"(Església,Arròs i Dolçaina),gravació extreta i efectuada al cd del homenatge a Josep Serrano que li va fer la Junta Local Fallera i que molts musics recordaran, sent director de la nostra banda Ricardo Ortega i Sanseloni.

La relació de musics de la nostra societat que participaren al cd es aquesta:

Miguel Angel Ferrando----Clarinet
Juan Manuel Ferrando-----Trompeta
Vicent Gisbert-----------Trompeta
Lucas Granell------------Violi
Amparo Tomàs-------------Flauta
Christian Vendrell-------Fagot
Ademés de tots els integrants de la coral i el seu director Vicent Soler.

Per últim dir-vos que podeu adquirir aquest cd gratuitament presentant el vostre D.N.I. al departement de cultura a l'Ajuntament de Sueca (1er pis si no menganye).

Enhorabona a tots els que heu participat en aquest cd i esperem que siga el primer de molts més perque hi ha molta música meravellosa feta al nostre poble i no en sabem de res!!!