dimarts, 2 de març del 2010

EIXIDA DEL COR A TALAYUELAS

El pasat diumenge día 28 de febrer a les 8:30 hores del matí, els membres de la Coral de la SUM ixiren amb destinació a Talayuelas, poble de la provincia de Cuenca al que molts suecans van per a disfrutar de les vacances tant d'estiu com els caps de semtana, entre ells estan els nostres components del cor Vicente Egea i la seua dona Angelita, que formen part del Cor pràcticament des de el seu naixement.

A ells els feia molta il·lusió que el cor anara a passar allí un diumenge, que acturaem a l'Església cantant la Misa i fer algun xicotet concert.

Així va ser, el resultat va ser espectacular, tots els assistents estaven emocionats al escoltar-nos cantar, en resumen gran triomf del cor i del seu director, Vicent Soler que amés celebraba el seu aniversari, quaranta i alguns……., al cual en el dinar posterior sorprenerem amb una tortà, una postal feta per Mari Sales Grau firmada per tots i un àlbum de fotos Hoffman, que havía preparat Mari Sales Matoses Falcó.

Aquest any, el cor celebra el seu 15 aniversari, per el que estem preparant un calendari d'actos, exposició en la Sala dels Porxets desde el día 9 al 18 d'abril inclosos, Trobada Coral en el mes de Juny, excursions y viatges d'intercanvis corals etc.… tenim previstes més cosés però como els buens artistes, mientre no estiguen firmades no ho anunciarem.
Espere que Mari Sales Matoses Falcó, envie prompte les fotos del viatge, on comprovareu lo be que ho pasarem.
Ja teniu les fotos a la galeria de fotos del bloc.
Article de Mª Angeles Matoses

2 comentaris:

Unió Musical de Sueca ha dit...

Les fotos no les ha enviat encara Ma Sales, només les tinga les publique.
M'alegre que ho passareu bé, com sempre al cor se pasa de categoría, molt bona gent i tots dispossats a tirar endavant.
Ara a continuar amb els actes de l'aniversari i preparar moltes coses més...
FELICITATS AL COR PER ELS SEUS 15 ANYS DE VIDA I PER MOLTS MÉS!!

Unió Musical de Sueca ha dit...

Mª Sales Matoses Falcó diu:
Bona nit, reitere el que ha dit Mª Angeles, tinguerem una bona acollida per part dels allí presents, i tant el públic com la coral, gaudirem de la missa i concert, que va ser tot un éxit.
- Sobre tot, donar-li l'enhorabona al director, pel seu treball.

mª Sales matoses Falcó