dilluns, 4 de maig del 2009

Aniversaris d'Alejandra i Ana


Les cumpleanyeres, Alejandra i Ana, saxofonista i trompa de la Unió Musical de Sueca.

Per fi va arribar el dia esperat, el 3 de maig. Com tots ja sabeu el dia de l’aniversari d’Alejandra i Ana (el meu). A més també celebràvem a càrrec de la Banda Jove el concert del dia de la mare.
Va estar una celebració molt especial ja que la banda jove baix la direcció d’Òscar, va interpretar les notes del cumpleaños feliz per a les cumpleanyeres i se’ls va regalar una tortà dedicada per a cadascuna.

Com ja he dit abans tot començà a la segona part del concert, ja disposats els musics per a continuar en el concert. Però quina va ser la sorpresa? Tots esperàvem escoltar els primers acords del carnaval de Venècia però no va ser així, el que estàvem escoltant més be no tenia res de paregut. Eren les notes i els acords de la cançó cumpleaños feliz.
Allí estàvem Alejandra senta en la banda jove i jo entre el públic ja mig roges de la vergonya perquè sabíem que anava per a nosaltres.
Però això no és tot, apareixen Celia i Cristina en dos tortaes i se’n va Celia cara Alejandra i Cristina cara a mi per a que eixirem al mig i bufarem les veles de la tortà.

Una vegada allí davant de tots, demanarem un desig i bufarem les veles per tal que se cumplisca i rebérem la felicitació del mestre i tots els músics.

Moltes GRÀCIES per tot. Tant a la banda jove per interpretar les notes de la cançó, a Òscar per fer l’arreglo i les partitures per a tots, a Celia i Cristina per representar a tots els que han participat en les tortaes i sobretot Gràcies per fer que aquest dia tan especial per a nosaltres fora més agradable amb les vostres idees brillants.
Va ser un regal molt especial per a nosaltres.

No tenim foto de la tortà d'Alejandra però és igual, sols canvia el nom i el numero dels ciris, que ella va complir 14 anyets, una xiqueta encara!!
Ara falta si potser el divendres sopar al musical i celebrar-ho tots junts ja que no ho poguérem fer per motius de dinars familiars.
Les fotos ja estan a la galeria de fotos, junt a les del concert del dia de la Mare.

Fins prompte.

20 comentaris:

Denis ha dit...

xuiques FELICITATS!!!! la veritat es que va ser molt emocionant quan tokarem la cansoneta mestre a mi aixo em va tocar el cor i aixo q no era el meu comple q si nos...... jajajajaja

Unió Musical de Sueca ha dit...

Gràcies Denis, per a nosaltres també va ser emocionant.
Però tranquil, el teu està prop, no? o estic mal informada?

Òscar ha dit...

Deniiiiiss Deniiiiiis Deniiiiiissss.....el meu timbalero, xe xe, pues et pergueres el paper tan xulo que tenies per timbals en redobles i tot. Que no et donares compte i jo dirigint dic....ostras!!! si està tocant el bombo?? i tenies un paper als timbals en el que el pesante final t'anava a subdividir hasta les semicorxeres, jejeje.

La veritat és que va ser molt xulo i tots estiguerem molt units. El concert va estar molt bé i tot va quedar fantàstic.

Un dia per a enmarcar.

I ara, aneu diguent el cumple perquè açò ha de continuar, l'arreglo ja esta fet aixina és que a vore si cada dos per tres, els divendres, podem fer sonar eixes notes que a tants ens posà la pell de borró.

Felicitats a les cumpleanyeres i enhorabona a tots pel concert. Altre dia passat, altra alegria en vosaltres.

Gràcies per tot el que aporteu a aquesta societat. Per a mi sou i sereu sempre enormes.

Un bes molt fort per a tots i vos espere esta setmana als assaigs.

PEIRO II ha dit...

yeeee primer comentari que dixe...felicidades a la ex musa(Ana Mariner) i a la del saxo,a Alejandra alias La Shakira....FELICITATS a les 2,ja me comvidareu a algo...CUMPLEAÑOS FELIS CUMPLEAÑOS FELIS OS DESEAN TUS AMIGOS DE LA SIN SENSURA!!!!(melodia de la del parchis...) Al senyor director gracies,el vas lluir en el paperet de cumpleaños....jeje

Unió Musical de Sueca ha dit...

Peiró II Benvingut al blog,ja era hora que t'estrenares per ací, jeje.
Moltes gràcies per la teua felicitació i per la del teu pare, que encara que no ha deixat res per ací escrit ho va fer via sms.
Moltes gràcies a tots.

Unió Musical de Sueca ha dit...

Ara com diu el mestre, falta que la gent s'anime i deixe les seues dates dels aniversaris per poder fer sonar ixe arreglo tan meravellós que a tots ens va aborronar.
Besets i salut per a tots.

Denis ha dit...

gueno mestre la veritat el vaig vore despues pero no pasa res espere tindre mes oportunitats de tokarlo jejejejeje com tambe espere que taja agradat la meua faena a la percusio el meu estreno com a percusioniste en la banda......

Unknown ha dit...

Uolaaap,,
weno primer qe rees FELICITATS,, a les doos xiiqes,, anaa i alejaandra ^^
weno ami el concert tambe em va agradar moltisim,, sobretot mirant a denis kom contava compasos despera jajaja a deniis xD
i qe diir de la cara dalejandra qan tocarem el cumpleaños felis jajajaja,, menos mal qe tenies compasos despera...miraves el atril..en les galtes rojes jajajaja
i no volies mirar paca arrere xD
wenoo,, ana tu no te vaaig voore, vaig mirar paca daaalt i no taaves jeje,,
wenuu,, en resuumen el dia molt waay, i el concert impresionant,,
felicitats a tots, i en especial a les cumpleañeres,,
weno toston qe flipes qe e escriit asii,, a x cert oscar,, el divendres podriem acabar un poqet antes lasaig i anar a sopar antes,, esqe les xiqes volien convidarmos a tortaeta,, i despres anar a vore el concert de carlos i carmen de la big band de carlet qe fan asi en el cine lido,, i aixi tame aprenem a escoltar musica no?jeje((qe be ma qedat lo de escoltar no? jaja))
weno aaspere unaa respoosta per fer pasar la vew ok?¿
viinga dew a tots
weno millor diit..aw kkaw

Ana ha dit...

Ei!!! Que estem de celebracions, ja tenim les 6.000 visites al blog!!!
Bo, que este comentari no era per això sinó, que per a contar-vos un poc la meua experiència del diumenge i per tornar a donar-vos les Gràcies a tots els que féreu que el diumenge rebérem eixa felicitació tan especial de la vostra part.
La veritat és que els meus nervis començaren quan molt poc abans de les 12 del migdia vaig rebre una telefonada del nostre director a la que vaig atendre per comunicar-li que no aniria al concert, després d’haver-li enviat un sms comunicant-li-ho un poc abans. Si, un poc apurat però ell ja coneixia els motius per els quals no aniria.
Així i tot, me va demanar que anara a tocar a la segona part del concert, però com que no estava en condicions vaig optar per anar a escoltar-vos i a fer-vos fotos.
Però el moment més emocionant va ser quan esperant les primeres notes del carnaval de Venècia, vaig escoltar les primeres notes del cumpleaños feliz... de repent passà Celia en una tortà per davant de mi per a dur-la a Alejandra i de seguida Cristina en una per a mi i me fa vine, vine... ai mare, quina vergonya!! Però en fi, tot quedà en uns minuts de nervis però que acabaren molt be. Bufant les veles després de demanar el desig i esperant que es complisca i rebent la felicitació de part del mestre i de tots els musics i familiars.

Moltes Gràcies a tots per el que heu fet, però ja sabeu, ara a dir les dates del vostre aniversari per poder tornar a interpretar l’arreglo que ha fet el mestre per a poder felicitar-vos a tots.
Fins prompte.

alejandra ha dit...

bueno moltissimes graciess
perdoneumeee havera deixat algo antess ja que casi tots mau felicitat pero este ordenador no anabaa menos mal que ja lan arreglat un pocc i funcionaaa mlt bee!!!

bueno si ivan la meua experiencia va ser ixaa i tambe em caigeren 2 llagrimetes de emocio al estar al costat de tots vosaltres que sou lo mes gran que hi ha amb mii i espere que per sempree...
com diu denies ami tambe em va arribar al cor cuant comensareu a tocar la pell sem posa de borro i si no savia que fer perque una gran banda interpretant l'aniversarii per a 2 xikes per ami aixo ba ser el millor regal li done les gracies a tots els que participaren i al senyor director per fer tot el que ba fer el papaeret que o senc pero antes de comensar o vaig vore....i a celia i a cris per tindre el onor de ixir a traure ixes grans tortaes k per ser bonissimaaa tens bon gust!!!!ja no men kedaaa....

bueno i com diu ana digeu tots el dia de l'aniversarii
1 bess per a totss!!!
bones nitss i fins el divendres!!!

alejandra ha dit...

buenoooo
la nit del pijamaaaa maig o junyy???????
perfavor aclariuoo o aneu opinana!!!
1 besset vaig a soparrr

Cristina ha dit...

fuaaa qqins comentariiss mess llargsss... no vaig a llegir-mel´s..
per cert ia vecc qe el company TRII! també comentaa!
la meua dataa del aniversarii ia la vaig dir..pero sii sapunta se oblidaraa..tindremm qe fer una llista..
ara qi es el proxim??

alejandra ha dit...

buenooo que ja no hi ha marxa per asiii....
he pensat que podriem organitzar dia de la playaa nose este dissapte o a l'altree el dia que vuigau opineu i ja o digeu
1 besset fins demaaa

Unió Musical de Sueca ha dit...

Alejandra, tota la raó que tens, ací la gent entra i llig, mira les fotos i no diu res.
Aixina que a vore si s'anima un poc més açò que sempre sóm les mateixes...
Besets i fins la vesprà o demà.

Unió Musical de Sueca ha dit...

Lo del un dia en la "playa" això què és? Què en sueca se diu anar a la playa o què?? Anar a la MAR, de tota la vida...
Bo, jo ho tinc un poc mal el mes de maig per això no puc anar a la nit del pijama i a pasar el dia nose, depenent de la feina com la duga.
Però no és mala la proposta, ara falta que s'anime la gent.
Bo, esperem les vostres respostes i propostes de millora.
Fins prompte.

Denis ha dit...

enves de dia de la mar hi ha q fer dia del palmar.
els deportistes de la banda apeu correguens o en bici al palmar i els perros(com jo i algu mes) en cotxe o autobus pa q pague el director una marisca x cap en el millor restaurant del palmar no??? que opineu de aixo?

PEIRO II ha dit...

senyor asponxa,aprove el dia en el palmar i la marisca,pero aixo de picaeta no???i despues que mos paguen tame un hotelet per a fer la siesta...pero se va en cotxe,per supost, bueno el mestre que es molt deportista si vol que vaja correguens(el ultim paga)aixina que jo meu pensava antes de nar a peu...o senyor asponxa en bouet ai tota la nit al foc despues de la mariscaeta tame estaria be no???bueno esta vespra en el bon estar se parla tot aixo....aw fiambres ja parlem

Òscar ha dit...

Deniiiis Deniiiiis Deniiiiiissss, jajaja sempre comence igual, a vore a vore. Lo del dia del Palmar?, val, deicidit, lo de anar corrents? val, decidit...una pregunteta....hi hauran molts esportistes que vullguen fer el recorregut a peu???.....millor en cotxe??. Seguim...i per tercera...lo de pagar una mariscà??? això d'on ho has tret??...jo vaig dir que la paelleta de marisc la feia jo, però de ahí a pagar una mariscà pa tots?? mmmm....crec que ens quedariem en sardinetes i boqueronets.

Ale que si voleu que fem un dia en la platja, jo encantat, busquem un xaletet prop de l'areneta per anar a fer la paelleta (ai Peiróoooo!!!) xssss ( és una in-directa?)jejej, i passem allí el dia. Esta nit ho parlem. Que vos pareix dissabte després de la jove?.

I per la senyoreta Ana, a vore....(açò ho pose en por perquè se que em vindràn rayos, truenos i sentellas, no sigues molt dura val...)ejem.....allà va......

Lo de anar a la Maaaaarrrrrr, seria en tot cas en una barqueta, digoooo!!!!, perquè la mar mar mar, serà la mar salà no??? açò no em queda a mi molt clar.

En canviiiii, anar a la Platja canvia un poc no? l'arenetaaaa, l'aiguetaaaaaa, el soleeeeet, la paelletaaaa, la trukaetaaaaa, el partideeeeet....tu que penses??

Besets per a tots i fins la vesprada.

Peiró I ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Denis ha dit...

mestre paga lo q vulgues i on vulgues , la cuestio es fer banda mira ui q be ens eu hem pasat en la trobada mentres dinabem aixo no es bonico? aixo es precios i lo q mos hem rist en un momentet pos ja esta dinar pos dinar, sopar pos sopar, berenar pos berenar, almorsar pos almorsar, desayuno pos desayuno.
i si vols pagaro tot x mi encantat jajajajajaja