diumenge, 17 de maig del 2009

MUSICA A LES ESCOLES

Enguany per nose quin any ja consecutiu, la Societat Unió Musical de Sueca, realitzarà un concert didàctic a càrrec de la Banda Jove dirigit als xiquets de 9 a 11 anys de les escoles de Sueca.
El concert serà el proper dijous dia 21 de maig al Centre cultural Bernat i Baldoví de Sueca, sobre les 15: 30 hores.

Des d’ací informem als musics de que pasen per la secretaria per a replegar el justificant per a l’escola i se vos confirmarà si hi haurà assaig el mateix dijous a les 12 del migdia.

Esperem la vostra participació.

6 comentaris:

Denis ha dit...

mestre fica aci en un comentari tota la "documentacio" pal concert del dijous q no manrecorde be hores, indumentaria i coses aixina

Ernesto (piko) ha dit...

buenas a tots i a totes despues de molt de temps!!! (ana perdo si faj faltes)

primer que tot dir que ja estic jo per aci a tornar a escriure, esque tenia el orde en el mege jaja

be, denis hem quedat a les 12 en el musical pa dinar i segurament pegar una trucaeta despues o antes, nem vestits en vakeros i camisa blanca, igual que en el concert de fortaleny

mestre tenim que posar dines? quants? i percert pa este find teniem algo planejat?

i ara propose una idea pal dijous despues del concert: si algu vol podem nar a la bolera dalsira quan akabem i despres nar a lensayo de metal, qui en tinga.

i una atra idea que a shakira li agradara: al diss este, despues de la jove qui sapunta pa nar a la mar? yo pose el coche i el mestre supose que tame, i riera i peiro 3 supose q tame si fera falta


ale ya prou que hui pa ser el primer dia ya me decidit, i total pa no eu llisca ningu perque es masa llarg... (si badenes eu dic per tu jaja)



aw cacaus

SIN SENSURA'S BAND!!!!!

Unknown ha dit...

ye tu ponsoña de merda...nia gent qe te clase el dijous de vespra..lo de sin sensuras band no qeda be asi,, conqe no trages el tema qe conforme estas posant tu si qe niaran problemes conqe grasietes dixe tema les justetes..,, i x ultim..el aw kkaw es meew..conqe a pagaar dret dautor figura...mas ffet posarme asi nervios en un ratet..xD

Òscar ha dit...

Holaaaa, jo també estava un poc desconnectat però com veig que estem un poc liats ahí va, a vore.Comencem per parts....

Demà dijous a les 12 concetració (al musical)torraeta d'embotit i pizzes, bueno lo de la torraeta de pizzes és un dir, que ja se que una vegada algú va tastar la pizza de york un poc xamuscadeta.

Després assaig curtet, per afinar i SOBRE TOOOOOOOTTTT...., perquè m'haveu d'ajudar a explicar cada un dels instruments. He fet de cada un d'ells una xicoteta presentació al power point que haureu de llegir al micro. Més fàcil aixina, no?

Això voldria assajar-ho al musical, ho porte en el portàtil, val?

Altra cosa....diners, no passa res, demà convide jo, però això si....m'haveu d'ajudar en tot, que sou uns gossarroooossss...bueno alguns, altres sí que participen en tot. Que fer banda no és sentar-se i pegar-se la gran comilona i ja esta. I les xiques també ehhh, que............com han canviat els tempssssss(puntos suspensivos).

I per últim (encara estàs ahí Cris???)) jejeje, lo de la platgeta este dissabte no puc, tinc carrera a Almansa i no podré anar, ja quedarem per altre dia, si voleu aneu vosaltres.Jo a l'altre si puc.

De tota manera la paelleta en Ca Peiró està per al diumenge 7 de Juny, que dic jo.....perquè no este diumenge??? no?? Bueno ja parlem.

I el dijous...i colli que faena más donat "piket", he de fer uns kilometrets per al dissabte, però el mateix, si voleu anar?? avant, el lema ha de ser "Fes banda i no mires con quien", algú el sabia??

Criiiiiiiiiiiiiisssssss ja t'has dormiiiitttt...ho senc es que este ernesto parla més que una cotorra.

Bueno besets per a tots i no em falteu esta setmana.

Sigueu feliços, molt.

Ernesto (piko) ha dit...

yeyeye viadel awnta el mos!! jajaj

tu el poses nervios d norres lo d aw kkau s mes vy q la pikor i eu diu ki vol i sino anseñam els papers dels drets dautor(no me val 1 folio on uages escrit tu q t conec jaja) i trankil q no niaura lio,sq tu t preocupes x res! lo del diss de la mar lo q vygau xo si no sta el mestre no nia festa!

i mestre pa 1 dia q scric me dius cotorra? be be be


i lo de dema d la bolera no m diges mentires d clases xq el dia q tu y yo anarem era dijous i podem anar trankilament i a ora d clase a clase!


ale aw kakauets!! (ya no s iwal jaja)

alejandra ha dit...

buenooo que concerttt a estat molt be sobretot cuant algun poli a aparegutt per alliii
viadel jo no podia tocarr mira si o feies graciosss
jejejeje
e plorat i tot i jo i celia preguntavem a lora per on anem ninguna o sabiaaa mestre perdonaaa peroo eske no me veiaa .....

bueno i que ja va fent caloretaaa i si el dissapte no podem anar a la mar perque no anar dumengeee???????
jo crec que dumenge millorrr
avore si se poseu de acuerdo i anem que ja fa caloretaaa!!!
1 bess molt gran!!!
fins demaa