dissabte, 23 de maig del 2009

CONCERT MUSICA A L'ESCOLA

Com ja estava anunciat, el dijous passat, 21 de maig, per la vesprada va tindre lloc al Centre Municipal Bernat i Baldoví, el concert didàctic càrrec de la Banda Jove de la societat Unió Musical de Sueca, que va ser un gran èxit.

Els xiquets ho passaren d’allò més be podent veure, escoltar i alguns inclús pogueren tocar els instruments dels que esta composta una banda de música.

La banda Jove baix la batuta del seu director En Òscar Biendicho va interpretar algunes bandes sonores de pel·lícules de Disney com Aladín, acompanyades d'un fragment de la pel·lícula, també interpretarem el Carnaval de Venecia, Loca academia de Policia, on participaren dos xiquets d’entre el públic vestits de policies junt a un membre de la banda fent més divertit el concert i per finalitzar interpretaren el pasdoble Islas Canarias.

Entre les obres que interpretaven hi havia una presentació per part dels instrumentistes del seu instrument que explicaven el nom, les parts, la família a la que pertanyen i moltes coses més i finalitzaven en una demostració solista per a que escoltaren cada instrument com sona sol.

Per a interpretar el pasdoble es va fer un sorteig en el que pujaren alguns xiquets a tocar diversos instruments en companyia dels musics, per tal que se sentiren musics d’un conjunt per algun moment. En aquest pasdoble, la banda jove va augmentar en un trombó, una trompa, una trompeta, una tuba, un clarinet, un saxo, una tuba i algun que altre percussionista, i el més important, contarem amb un director que estava un poc nerviós però que ho va fer molt bé.

Esperem que disfrutareu d’aquest concert i que s’animen a tocar algun instrument.

Des d’ací agraïm a tots els col·legis per haver participat activament en el concert i vos esperem els propers anys.

Estem a la espera de que ens passen les fotos del concert, per tant agrairíem que si algú te fotos les envien per correu electrònic a la nostra adreça mailto:mumsueca@gmail.com per tal de poder ficar-les a la galeria de fotos i a la noticia.
Gràcies.

13 comentaris:

Unió Musical de Sueca ha dit...

A poc a poc aniré ampliant la noticia, però de moment ací teniu un bon resum del que va ser el concert del dijous.
I només tinga fotos les publicaré.

Enhorabona a tots els que feren possible que ixira el concert.
Gràcies a tots per participar.

Denis ha dit...

el concert va estar molt be i mos riguerem molt sobretot en el disfras de viadel q va ser maremeua jajajajajajajajjaa

Unió Musical de Sueca ha dit...

La veritat és que va ser molt divertit tant per als musics com per als xiquets, el veure als companys del col·legi com nosaltres al nostre company de la banda vestits tan peculiarment, fent el concert més participatiu per part de tots.
Gràcies Ivan per voler disfressar-te per a tots.

Ernesto (piko) ha dit...

buenas!

be dir q el concert va estar molt be, cada any anem superanmos en aquest concert que fem per als xiquets i este any sobretot yaq grasies a viadel mos reigerem un bon rato, yo diria que durant tota lobra i denis nouse pero yo ni mirva el paper nomes mirava a viadel i em pisava de risa de lo wapò q nava, faira goig voerlo de policia verdader jajajajajajajaja



i dir tame que el ratet d despres de la bolera va star supendisim!! mos eu pasarem d lujo nerem pokets pero bons jaja viadel carles(pistoler) toni i yo pasarem una vespra dayo mes be jajaj q rises mos pegarem, segur q repetim i si algu sapunta no direm q no, sols es planificarseu i en 2 o 3 coxes nar pak ayi!


ale ya nia prou!




aw kakauets!!!

Unknown ha dit...

ejem ejem ejem..no nia qe donar les gracies de res..la cosa la ferem entre toots,, i va ser divertit i entretingut gracies a tots!¡!
weno,, qe jo mew pasi molt xo qe molt be...un poqet de vergoña((latra me la dixi en casa))..manganxava parlant..xo aixo es lo de menos xD dinareet va estar be jeje((a ana))^^ weno,, qe no se qe mes diir,,comenteew qe aso esta apgaat..VAAAAAAA qe en el musical no calla ningu..i x asi pareix qe tingaw tots vergoña...xD
be
aw kkaw a atoots!¡!

Unió Musical de Sueca ha dit...

Ivan millor no parlar del dinar perquè...... me fique mala sols de recordar la poca col·laboració que hi va haver per part d'alguna gent.

alejandra ha dit...

buenooo que aso esta molt apagattt ....i asi falta festaaaa
pensava que algo posaria algoo perque ahir o parlarem pero jo o diree

que si piero para i el fill poden el dissapte anem a dinar a la mar i sino poden si opteu per anar a vora mar a dinarr ....
que vuiga anar que o digaa pero no com sempre que ho digeu dissapte de mati en ña jovee...
1 bessettt!!!

Carlos ha dit...

Weeee despues de molt de temps vaig a comentar perque aso no pot ser!!!!


Este disabte fem una paelleta vaaaa!!! despues del a jove anem al xaletet de la disnastia peiro i mos montem una festeta o que? i el dumenge al certamen? i fem un fin de semana sin censura?

Vos pareix o que??

ale pues ahi heu deixe!!! jo vote a favor de la meua germana!!!!

Ana ha dit...

El meu vot és en contra al dinar del dissabte, però que això no vol dir que no el feu.
Ara, primer que la família Peiró conteste si pot o no.
Respecte lo del certamen jo tinc un lio que no m'aclarisc, en cada persona que parle me diu una cosa diferent, i damunt en la web del certamen fica que són els dos propers caps de setmana, que este no, aixina que millor aclarir-ho primer i ja decidim.
Besets per a tots

Unió Musical de Sueca ha dit...

Caram senyoret Carlos....ja era hora ja... que ens tens abandonats!!!
Respecte lo del dinar el que volgau fer feu, i lo del certamen a vore si algú ens ho pot confirmar el més aviat possible.

PEIRO II ha dit...

xoli loquet,marmat un lio llegit el teu comentari....reigeres,no mirvaves el paper...i damunt el pisaves wapò....jajajaj, la gent o treballa o estudia tu eres un cas apart....m´agradaria anar a la bolera pero tardaré,no pasa res xe!!!!ja man contat que te sen aná lña bola o noseque....jajajaj que fiera, cuant al concert...MARAVILLOS...em vax pedre prou...en totes les peces!!!!jajaja pero no podia para de riurem..be ja parlem per al dia de la PLAYA...
cuideuse marejats.

Carlos ha dit...

Ye peiro pero no has contestat loket!!!
Este sisabte se pot fer una paelleta o no en el chaletet? home va que ya teniem pensat dur les porteries a la PLAYA i tot i despues fer ahi una taula que flipes!!! se pot o que?

COntesta wapisima!!

PEIRO II ha dit...

Esta parlat pal dia 7, anar al macasa antes no....havore si santereu!!!!!!!jejej, lo mal esque es al sandemá del cumple de l´asponxa pero bé......jejej
bona nits ankalats