dissabte, 28 de març del 2009

Aniversari de Miguel Angel Peiró Fayos

El passat divendres va ser l’aniversari del nostre saxofonista més graciós, cosa que creiem que ve de família perquè el seu pare també te molta gràcia, simpatia, salero i ... moltes coses més.

Moltísimes FELICITATS Miquel !!!

Si, estem parlant de Miquel Peiró Fayos per si encara no sabeu de qui parlem. El nostre músic va fer el passat divendres 27 de març 19 anys i ho celebrarem també en el musical, després de sopar i abans de la partida de truc, en una boníssima tortà que algú li va regalar... Que per cert hi ha que dir que estava molt bona! Gràcies a qui la duguera.
Ací vos adjuntem alguna foto de la celebració.
Com podreu vore, el nostre saxofonista te les cartes sempre a punt, fins i tot quan li traguérem la tortà... quin vici, quin amor a les cartes...



Ací tenim al pare de la criatura, també músic de la societat, però no saxofonista sinó trompetista.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

RETILHET
jajaja,, este si qe fa risa jaja,,
wenoo,, FELICIDADES PEIRONET,,
este diivendres,, va ser el cumpleaños de peironet,, ja te 19 anys..se noten o qe?jajaja,
wenoo,,esperem qe nse sigen molts mes i en mosatros,,
el diiv, una toorta pa despres de sopar,, i algun qe atre regaal,, jajajaja
weno aw kkaw

Denis ha dit...

xe miquel quina torta mes bona va estar be!!!!
i espera q tagraden els regals q li ferem el dissapte els amics.
ja em diras algo

Peiró I ha dit...

Benvolguda i meravellosa "Ana_musa", com diria algú: "Me llena de orgullo y satisfacción" les paraules que mos dediques en el blog al meu fill i a mi. Tenint amigues com tu, resulta molt fàcil tindre gràcia, simpatia i salero. Tu si que eres l'ànima de la festa, l’amfitriona ideal, l’organitzadora imprescindible, la reportera incansable …… Moltes gracies Ana, per ser així, i per deixar-nos disfrutar tan bons ratets amb tu.

També vull donar les gràcies a tots els companys i amics de la banda, per les notes que dedicaren pera felicitar al meu fill, no hi ha cosa més emocionant que, que tota la "UNIÓ MUSICAL DE SUECA" interpreten una obra, única i exclusivament pera tu, encara que siga "Cumpleaños Feliz" (Dirigida com no, per el nostre benvolgut director: D. OSCAR BIENDICHO GIMÉNEZ).
Gràcies a tots.

Vull donar la menció d'honor en estos agraïments a: Celia, Alejandra, Cristina, Ana, (C.A.C.A.), Denis, Iván i Borito, que mos acompanyaren després del assaig, en el sopar, resopó i partideta. Estava previst que el nostre director, amic i ministre de la presidència ens acompanyara, però lamentablement no va poder ser així degut a la tronà, temporal i pluja que hi hagué eixa nit (L'oratge de vegades es comporta com les persones. No entenc com les persones podent donar "pass i amor" de vegades donem "guerra i disgustos", pues l’oratge fa el mateix, dona dies de plutja podent donar dies de sol), mestre ens feres falta……

I ja per últim però no menys important, felicitar des d’ací al meu fill "MICALET", eres algo molt gran i importat pera mi, me senc molt orgullós de ser el teu pare, i espere seguir tenint sempre eixe xiquet tan familiar, tan voluntariós, tan bona persona, tan xistoset, tan festero, tan xaranguero, en tan bon cor …….. encara que vages complint molts anys (de major vull ser com tu). Moltes felicitats.

Bo, ja en tinc prou per a hui.

Ana ha dit...

Moltes gràcies Miquel per la part que me correspon. Però vosaltres seu mereixeu.

Tu ja saps que per a molts, en la societat hi ha persones importants, que sempre estan ahí per a tirar una maneta en el que faça falta, en muntar festa, en ajudar a traslladar la percussió, acompanyar els músics a casa després de l’assaig, preparar, netejar i arreplegar les taules per als soparets, etc. vamos, en tot.
Pues entre esta gent tan important es troba la família Peiró, a la que apreciem molt, per això hem dedicat ixes paraules que al nostre parèixer se les mereixeu.

Canviant un poc de tema, dir des d’ací dir que degut al canvi climàtic, jeje, el temporal que no estava previst per al divendres, però que va arribar molt desagradablement, esperem que no se repetisca, perquè a poc a poc anem decaiguent i això no pot pasar ara, quan ja estavem començant la marxeta.

Bo, molts ÀMIMS a qui li corresponguen.

Salutacions per a tots i totes i fins prompte.

alejandra ha dit...

peiroo jo tambe vuic ser filla teuaa....
jejeje
no ho soc pero mas emocionat i tot!!!
i com diu ana gracies a tu per lo gracios que eres i avore si algun dia a les 3 cuant pases alses un poquet el cabet quee jo xillar com l'any pasat ja no puc pero saludarte siii...jejejej
i tranquil que les CACA en tot el que fasa falta tacompanyarem , i tajudarem...
i per este mal temporal del divendress va ser un poc de imprevist pero espere que no torne a pasar tampoc!!!

animeuse per a esta semana
cuideuse 1 bss!!!!

Peiró I ha dit...

Alejandra, a mi també m'agradaria que fores filla meua, o noraaaaaa,
jejejeje.

A mi també me caus molt be.

Bo, besets per a tots.

alejandra ha dit...

com que noraaaaaaaa?????????
pero de qui del major o del menut????
buenoo pues com a filla adoptaa tambe pot ser...
jejejej

1 beseett

Peiró I ha dit...

Del que vuigues, pero de un a soles, eh ?, no me fajes trampa, jejeje., i si no com be dius com filla adoptada....


Ale a ser buenos....

2 Besets.

Òscar ha dit...

Campiones i campions, ja estic ací altra vegada. Després del temporal que va caure aquell divendres la veritat és que estaba un poquet costipat i en poques ganes de eixir "a la palestra". Però en quatre eferalgans i amics com els que tinc a la Unió Musical, els dies grisos es convertixen en dies asoleiats i plens d'alegria.

A tu, Peiró I agraïrte com ho han fet tots, les teues paraules. Eres un tio gran, igual que els teus fills i vaig sentir molt no haver pogut participar de la festa, perquè a les fotos ja he vist que ho passareu requetebé. Gràcies per la recepta que em donares dissabte matí, tenia en eixe moment el costipat bastant agarraet, jejeje.

Al Peiró II, ves agarrant el saxo, ok??? bo, ja saps per què t'ho dic... ta riiiiiiiiiii ta ta ta ta ta ta, a vore com ixen eixos tressets que has de meravellar al mismisimo Don Rafael Talens.

I al peiró III???? que fem en ell papi??? li donem el trombó??, eixe també és un figura mundial, quin diafragma te el nanoooo!!!!! jajajaja.

I les C.A.C, estes xiques estan a tot i a totes, sou l'ànima de la banda. Mira si me les estime que ahir en el convit de la Dolorosa....els vaig pintar a carboncillo a les tres....encara que la pintura.......... no és lo meu.......bueno i lo de algunes tampoc, jejeje....no se te ocurrirà no???? que en el gorro eixe pareisc ozuuuu errrr cordobeee, jajajaja.

I ana???? esta xica no te limits!!!! Li dic pots posar al blog les images? images... els audios??? els audios... me estic pensant que serà lo demés, perquè per molt dificil que ho pose, sempre ho aconsegueixes. Ole ahi tussssss.......ejem....perdón, és que m'havia emocionat, jejeje.

Bueno i per acabar els vaqueros de la Unió, Harrison Ford, Clint Eastwood, Robert Redford, i altres....a vosaltres no se vos acaben les bales, ni les bales ni les ganes de pasar-ho bé. Continueu aixina cawbois....lo que el wiski l'haveu canviat per la casalleta, jejeje

Ale no escric més que ganes tenia.

Ah!! aneu sentint obres, és boooo, estic tras la pista de dos...mmm a vore si vos agraden, ja les posarem.

Feu-me un favor...seguiu igual ...... i si pot ser....un poquet més feliços.

Besos i abraços per a tots. Vos vull molt.

alejandra ha dit...

tu ja saps que les xikess CAC mai el faiaran per a lo que el fem faltaa....i de cuant hi ha festaa aixoo encara menyss...

lo teu de pintar nooo pero les CAC teu empaquetarem i tot per a que teu guardaress i la teua obra de art es queda allii....quina llastimaaa pero jo crec que sense boca estavem millorr!!!!
traquil que si tu no vols no se mos ocurriraaa...
el gorro pes el del nostre balloret preferit del dissaptee....jjejejej
qui no ana a vore carmen se perge un parell de cansons...
buenoo 1 besset que vaig a fer la sestaa!!!