diumenge, 22 de març del 2009

Audicions dels alumnes de l’escola “José Serrano” de Sueca.

Com ja sabeu la majoria dels músics de la societat i de l’escola de música, tots els trimestres al saló d’actes se celebren unes audicions per part dels alumnes de l’escola de música. (Que a molts ens toca o ens ha tocat participar activament).

Les audicions són de tots els instruments i de tots els nivells, començant amb els menuts de la guarderia musical i finalitzant en els alumnes de música de cambra de 6é de grau mitjà. A les audicions escoltem tots els instruments, els de la percussió, la corda (guitarres, violí, viola, violoncel), el piano, el vent fusta (oboè, clarinet, saxo, fagot, flautes) i el vent metall (trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba).

Vos informem des d’ací, que les del primer i segon trimestre han sigut molt interessants, a més hem pogut escoltar el progrés dels alumnes que ho fan a poc a poc però amb molt d’entusiasme.
El que volem destacar de les audicions del segon trimestre ha sigut l’estrena Oficial de la sonata per a quartet compost per Carles Tamarit.
Un alumne de 6é de grau mig que va estrenar la seua composició interpretada per el quartet de música de cambra de 6é del que ell forma part tocant el trombó.
De d’ací la més sincera enhorabona a Carles, ja que ens va fer gaudir d’una sonata que per a ser la primera que composa no està gens malament.

A la galeria d’imatges ja podeu trobar les fotografies de les audicions.
Esperem que vos agraden a tots.


Si algú te més imatges que les envie per mail a umsueca@gmail.com i les publicarem. O si algú vol fer algún escrit en referència a les audicions també ens ho pot enviar a la mateixa adreça i ho publicarem.

Esperem les vostres imatges.
Fins prompte.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bon dia,, despres totes les falles,, ara qe ja em dormit prow i ja som conscients lo qe digem i fem,, jeje asi tik jo atra volta pa donar guerra a ana en els comentariis,,
primer qe tot,, dir qe les audicions van estar molt be per part de tots els alumnes del centre,, xo no podem trauere el millor de cada xiqet i no tan xiqet a causa de la mala acustica del recinte...
en segon lloc donar lenorabona a carles tamarit per la sewa composicio de la sonata qe va estrenar el 4tet de metal de la unio musical,,
Weno aso es tot,, ja ma cansat descriure asi jeje,, vaig a escriwre en latre apaart astaa ara
aw kkaw